Par paneļu kanvām

Piedāvājumā 3 dažāda izmēra kanvas:

  • Sastāv no 5 atsevišķām daļām (izmēri 2x40cmx60 cm, 2x30cmx80cm, 1x30cmx100 cm) kopā veidojot 100x170 cm lielu kopattēlu
  • 5 atsevišķām daļām (izmēri 2x20x40 см, 2x20x50 см, 1x20x60 см) kopā veidojot 60x100 cm lielu kopattēlu
  • Ar izmēru 45x145 cm

Dalītā kanva. Vispopulārākais sienas dekoru veids pasaulē. Vienkārši piestiprināms pie sienas.

  • Kanva mainīs jūsu dzīvokļa interjeru, ienesīs unikalitātes un svaiguma elpu. 
  • Dizains ir pielāgojams jebkuram interjeram, pievienojot tam oriģinālu raksturu un stilu. Turklāt audekla izdrukas ir arī izturīgas pret saules gaismu, tāpēc tās kalpos ilgu laiku.
  • Pēc izpakošanas bilde ir gatava karināšanai pie sienas: komplektā ietilpst metāla pakaramie, kas ļauj ērti un droši piekārt gatavo attēlu


Produkta specifikācija: 

✓ Digitālās drukas kvalitāte — nodrošina krāsu dziļumu un pārsteidzošu drukas kvalitāti. Attēla virsma ir izturīga pret UV stariem, pateicoties tam krāsas ir piesātinātas un laika gaitā saglabā savu intensīvo krāsu. Lateksa druka ir cilvēkiem un videi nekaitīga

✓ Augsta izturība - audekls neburzās un nestaipās uz rāmja. Apdruka ir ūdensizturīga un neizbalē, tai raksturīga augsta elastība – kas sniedz lielisku efektu, ja tiek izstiepta pāri rāmim.

✓ Augsta darba estētika - malas nosegtas ar izdruku, ļaujot iegūt 3D efektu. Kvalitatīvs audekls ļauj perfekti atveidot detaļas un krāsas, iegūstot dabīga audekla efektu.

✓ Uzticama aizsardzība transportēšanas laikā – iepakošanai izmantojam augstas kvalitātes materiālus. Gleznas stūri ir nostiprināti, gleznas iepakotas aizsargfolijā un pēc tam stingrā kartona kastē

Lieliski noderēs arī kā liela un grezna dāvana kolēģim vai kādam mīļam un tuvam cilvēkam

Gala rezultāts var nedaudz atšķirties no vizualizācijas, jo kanvas tiek drukātas un tad stieptas uz rāmjiem, kas var nebūtiski ietekmēt vizualizāciju.

*Premium kvalitātes MDF rāmis
*MDF rāmis FSC sertificēts
*Augsta audekla kvalitāte 260 g/m²

Šī satriecošā kanva piešķir jūsu telpai mūsdienīgu pieskārienu. Tas ienesīs "wow" efektu, padarot to par centrālo elementu, ko visi pamanīs un iemīlēs.

Padarietu Jūsu sienas dzīvīgas ar šo skaisto dizainu. Piekariet šo sienas dekoru savā dzīvojamā istabā, guļamistabā, ēdamistabā un biroja telpās un radiet sev mājīgāku, greznāku un modernāku interjeru.

Tas rada brīnišķīgu efektu, jo attēls plūst pāri rāmjiem, veidojot māksliniecisku sienas mākslas darbu interjera dizainam.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.